Skip to content

Mijn naam is Hans Molenaar, geboren in Delft in 1967. Momenteel woon ik in Amersfoort met partner en twee dochters.

Het leven ervaar ik zeer divers, mooi, fijn, ook soms lastig, zwaar, dan weer licht, warm, vol, vrij. Een fysieke klacht heeft mij bij een psychodynamisch therapeut gebracht. Mede door de sessies en workshops bij hem heb ik later besloten om als therapeut – coach aan het werk te gaan.

Sinds 2014 heb ik mijn praktijk HMpsychodynamica waar ik psychodynamische therapie en coaching geef. Mijn opleiding tot psychodynamisch therapeut heb ik genoten bij de Academie voor Psychodynamica.

Daarnaast werk ik met HMfinanciën voor verschillende maatschappelijke organisaties en ondersteun hen daarbij met de financiële huishouding, als coach en ook uitvoerend op het terrein van financieel management en financiële administraties.

Hans Molenaar
fotografie: Carmen Molenaar